vkvisie
Tijdschrift van de Vrij-Katholieke Kerk in Nederland

back home up next

70-Jarig Jubileum St. GabriŽlkerk

Op 25 december 1998 is het 70 jaar geleden dat de wijding plaatsvond van de St. GabriŽlkerk te Amsterdam. Reden voor haar leden om een aantal activiteiten te organiseren waarvan het programma binnenkort naar alle kerkgemeenten toegezonden wordt. Achtergrondgedachte is dat deze activiteiten moeten dienen ter ondersteuning van ons gestelde doel: de ontdekking van de waarheid omtrent onszelf. Religie bestaat in realisatie en in die zin bestaat er slechts Eťn.

Er worden lezingen gehouden met sprekers als Marcel Messing, Karen Hamaker-Zondag en uit eigen kring Frank Kouwe, Ary Hoogendoorn, Annette Haccou en Johan Pameijer. De lezing van Marcel Messing wordt muzikaal omlijst en daarnaast is er een uitvoering van het Amsterdams Slavisch koor. De H. Mis op 24 december wordt opgedragen door onze regionaris.

Wij hopen uiteraard dat ons programma goed in de smaak zal vallen en dat een en ander druk bezocht wordt. Niet in de laatste plaats omdat de geldelijke opbrengst onder andere dient voor de aflossing van onze lening bij het Centraal Kerkbestuur, die wij moesten afsluiten voor het erfpachtcontract.

Email: Hier klikken. Home pages:English French Dutch